AMC en USA Networks delen startdata The Sinner en Better Call Saul

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
AMC en USA Networks delen startdata The Sinner en Better Call Saul

AMC en USA Networks delen startdata The Sinner en Better Call Saul

|
|

Laatste update:

AMC heeft flink uitgepakt: de zender maakte bekend wanneer Breaking Bad-spin-off Better Call Saul aan zijn vierde seizoen begint. Het tweede seizoen van misdaaddrama The Sinner begint volgens USA Networks bíjna tegelijkertijd!

Update

In een eerdere versie van dit artikel werd abusievelijk vermeld dat AMC de data van beide titels had bevestigd. The Sinner is echter van USA Networks. Op Facebook staat dit foutje nog steeds in de kop: dit is helaas niet te wijzigen.

Vanaf 6 augustus gaan de juridisch twijfelachtige avonturen van Saul Goodman verder. Volgens AMC wordt het vierde seizoen erg belangrijk: de transformatie van oplichter Jimmy McGill (Bob Odenkirk) tot de louche advocaat Saul Goodman komt in een stroomversnelling terecht. De rollen van Gus (Giancarlo Esposito) en ‘schoonmaker’ Mike (Jonathan Banks) worden in het vierde seizoen nóg belangrijker.

Tot nu toe is Netflix één dag later met Better Call Saul dan AMC in de Verenigde Staten. Zet 7 augustus dus maar met potlood in je agenda.

Zonde

The Sinner was één van de verrassingen van vorig jaar. De misdaadthriller was eigenlijk een miniserie, maar kreeg dankzij het grote succes alsnog een vervolg. Cory Tannetti (Jessica Biel) heeft een moord gepleegd, maar weet niet goed waarom. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) onderzoekt de bizarre zaak.

Jessica Biel speelt zelf niet in het tweede seizoen: de hoofdrol is voor rechercheur Ambrose. Ook wordt Carrie Coon (Fargo, The Leftover, Gone Girl) geïntroduceerd, als de mysterieuze Vera.

The Sinner gaat volgens USA Networks op 1 augustus verder in de Verenigde Staten. De serie verscheen vorig jaar november op Netflix, nadat de serie in de zomer op televisie was. Door het onverwachte succes zóu Netflix er wat vaart achter kunnen zetten, maar niemand weet het nog zeker.

Lees verder