undercover in nederland alberto stegeman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
undercover in nederland alberto stegeman

Undercover in Nederland maakt kijkers furieus: ‘Maag draait om’

|
|

Laatste update:

Alberto Stegeman gaat voor Undercover in Nederland undercover bij thuiszorgorganisatie Zuster Norma. Kijkers zijn furieus door alle misstanden die ze dankzij de verborgen camera te zien krijgen!

Nieuwe alterego van Alberto Stegeman

Undercover in Nederland is terug! In deze nieuwe serie van zeven afleveringen gaat Alberto Stegeman undercover als een nieuwe alterego: Jacques ten Cate, een man op leeftijd met een baard. Met deze nieuwe vermomming duikt Alberto in de duistere wereld van criminelen. Het doel? Hen keihard te ontmaskeren – net zoals laatst bij die louche klusjesman.

'Ik word zo verdrietig en vreselijk kwaad'

Vanavond gingen Alberto en zijn team undercover bij Zuster Norma, een thuiszorgorganisatie in Dordrecht. De kwaliteit van zorg is volgens verschillende betrokkenen beneden alle peil. Dementerende bewoners liggen uren in hun eigen vuil en personeel is niet bevoegd om medicijnen te geven. Het zijn slechts twee van de misstanden die in Undercover in Nederland dankzij verborgen camera’s aan het licht komen. Kijkers weten niet wat ze zien en zijn furieus:

Even terugblikken op de rest van de tv-avond? We schreven ook over de doorzetters in Ik Vertrek en de hilarische proef van Rob Geus in Expeditie Robinson.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder