ik vertrek ingrid edward duitsland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ik vertrek ingrid edward duitsland

Ik Vertrek-stel steelt harten van de kijkers: ‘Doorzetters’

|
|

Laatste update:

Ik Vertrek volgde vanavond Ingrid en Edward die een oud spoorwegstation in Duitsland opknappen. Ondanks alle tegenslagen blijft het stel positief en dat vinden de kijkers geweldig!

Ik Vertrek is terug!

Ik Vertrek is alweer 15 jaar te zien… Gelukkig zijn er nog genoeg mensen met de droom om in het buitenland te wonen. Vanavond maakten we kennis met Ingrid en Edward. In het Duitse Ballenstedt hebben ze een oud spoorwegstation gekocht. En als we oud zeggen, bedoelen we ook oud! Er rijden al 18 jaar geen treinen meer en het station is enorm in verval geraakt.

'Ontzag voor hun tomeloze positiviteit'

Tijdens het klussen lopen Ingrid en Edward tegen een aantal onaangename verrassingen aan. Zwammen – hebben we ze weer! – houtrot en nog veel meer ellende… De preview van Ik Vertrek beloofde al enorm veel slechts, maar de rampspoed ging al onze verwachtingen te boven. Er lijkt geen einde aan de hoeveelheid werk én de oplopende kosten te komen. Toch blijven Ingrid en Henk positief! En dat is knap, vinden de kijkers.

Tot slot nog even terugblikken op eerdere uitzendingen van Ik Vertrek? Kijkers liepen eerder weg met ‘schat’ Amber. Om nog maar niet te spreken over deze legendarische uitzending

Ik Vertrek zie je elke donderdag om 20:35 uur op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder