ik vertrek even weg Bart Loes en Amber van Iersel, en Judith en Patrick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ik vertrek even weg Bart Loes en Amber van Iersel, en Judith en Patrick

Ik Vertrek: Even Weg-kijkers zijn dol op Amber: ‘Zo'n schat’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In Ik Vertrek: Even Weg bezoeken oud-kandidaten elkaars accommodaties. In deze aflevering zagen we de familie Van Iersel, en Judith en Patrick. De absolute smaakmaker was dochter Amber, die opnieuw de harten van de kijkers weet te stelen.

Ik Vertrek: Even Weg met oud-deelnemers

Het was zojuist weer tijd voor Ik Vertrek: Even Weg. In de aflevering van vanavond zagen we de familie Van Iersel (Bart, Loes en Amber), die de Luxemburgse camping van Judith en Patrick bezoeken. De campingeigenaars verbleven op hun beurt in de Franse chambres d'hôte van het gezin. Hoe bevielen die vakanties? Ondanks dat alles niet helemaal van een leien dakje ging, genieten de oud-deelnemers enorm van hun vakanties. Dat geldt gelukkig ook voor Amber!

Amber heeft haar draai gevonden

Het hoogtepuntje van de uitzending was Amber, de dochter van Bart en Loes. Het meisje had het destijds niet gemakkelijk… Maar heeft haar draai inmiddels gelukkig helemaal gevonden. Zo is ze lekker in de weer met haar kippen en haar winkeltje, en vermaakt ze zelfs de gasten. En dat doet de kijkers goed!

Even terugblikken op eerdere Ik Vertrek-momenten? Dit hitsige stel kun je je vast nog wel herinneren! Of neem deze twee ‘verwende’ deelnemers… Minder leuk was deze herhaling, die de makers op nogal wat kritiek kwam te staan.

Ik Vertrek: Even Weg is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder