Sjors en Lieke woedend op de redactie van Ik Vertrek, ze zijn niet verwend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sjors en Lieke woedend op de redactie van Ik Vertrek, ze zijn niet verwend

Sjors en Lieke woedend op de redactie van Ik Vertrek, ze zijn niet verwend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Twitter stond afgelopen weekend helemaal op zijn kop nadat kijkers van Ik Vertrek zagen hoe het ‘verwende’ stel Sjors en Lieke naar Bali vertrok om een Yoga Retreat te beginnen. De twee claimen nu dat ze helemáál niet verwend zijn.

Sterker nog: ze halen nu flink uit naar de redactie van Ik Vertrek. Het is namelijk helemaal niet zo dat ze hun personeel alles lieten doen, dat al het spaargeld van hun familie was of dat Lieke een modepoppetje is dat niets uitvoert.

Bullshit

Sjors (24) en Lieke (25) schrijven in een uitgebreide blogpost op de website van hun bedrijf Happyfish dat de redactie een verkeerd beeld creëerde. Al dat personeel? Dat is niet omdat ze verwend zijn. “Het was netjes geweest als Ik Vertrek ook het fragment had meegenomen waarin wordt verteld dat je als buitenlander niet zomaar mag komen werken in Indonesië. Alle banen die door de lokale bevolking kunnen worden verricht, mogen buitenlanders niet doen.” De twee voegen toe dat ze hun staf voor Indonesische begrippen enorm goed betaalt.Een greep uit de twitter-reacties:

Modepopje

En nee, Lieke is écht geen verwend modepopje dat niets doet. Ze deed het design van de villa. “En om nog een voorbeeld te noemen: de hele opzet gemaakt voor Happyfish, het programma, de menukaart, de marketing et cetera. En Lieke heeft ook gewoon staan schilderen maar die beelden vond de redactie blijkbaar niet interessant genoeg.” Dan gaat het er met andere stelletjes, zoals de supervrolijke Hans en Karin, toch anders aan toe. Sjors ging zelf ook nog even helemaal los op Facebook:

Excuses

Ook weerleggen de twee dat ze cultuurbarbaren zijn. En dat spaargeld dan? Nee, dat is niet alleen afkomstig van hun familie, maar voor de helft van henzelf. Een werknemer van Ik Vertrek bood inmiddels zijn excuses aan. Benieuwd hoe het nu is met Sjors, Lieke en hun Yoga Retreat? Nou, zo:

Lees verder