Gemist: Hans en Karin bakken het al te bruin op Bonaire, in Ik Vertrek

Gemist: Hans en Karin bakken het al te bruin op Bonaire, in Ik Vertrek

Hans en Karin hebben een droom! Het stel wil een golfbaan beginnen op het tropische Bonaire. Nou ja, Karin wil dat… En grond hebben ze nog niet. Nee, een vergunning ook niet. Het werd weer een onvergetelijke aflevering van Ik Vertrek!

Verhuizen naar Bonaire is een grote stap. Eenmaal op het eiland blijkt het erg moeilijk om grond en vergunningen te regelen voor een golfbaan. Daar sta je dan in the middle of nowhere, met twee vrachtcontainers, een tent en 30.000 euro aan grasmatten.

Tot overmaat van ramp wordt de container van Hans en Karin óók nog leeggeroofd.

Zo’n opgezette hond is helaas niet echt geschikt om je eigendom te bewaken… Hadden we eigenlijk al gezegd dat er ook een opgezette hond was?

De avonturen van het duo werden met leedvermaak, afgrijzen en medelijden gevolgd. Het optimisme van Karin en Hans is gelukkig niet kapot te krijgen!

NPO No. 1

Zo’n 1,6 miljoen mensen waren gisteren getuige van de avonturen van Hans en Karin. Wie Is de Mol-kijkers die geen zin hadden in een nabeschouwing, zaten met open mond naar Ik Vertrek te kijken. Met Wie Is De Mol, Ik Vertrek en het Schaatsen EK Afstanden was NPO1 gisteravond met afstand de populairste zender.

De hele uitzending van Ik Vertrek kijk je terug op Uitzending Gemist.

Hans en Karin hebben inmiddels een stukje grond gevonden waar ze hun golfbaan mogen beginnen. Het duo moet nog wel wachten op een paar vergunningen… Volgend seizoen keert Ik Vertrek terug, om te kijken hoe de zaken er dan voorstaan op Bonaire. Hopelijk zijn de vergunningen dán al binnen.