Alberto Stegeman Undercover in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alberto Stegeman Undercover in Nederland

Kijkers verbijsterd door louche klusjesman in Undercover in Nederland

|
|

Laatste update:

Renée Ruys en Ben Kubbenga zijn opgelicht door louche klusjesman Ronald. Alberto Stegeman en zijn team van Undercover in Nederland gaan verhaal halen. De kijkers blijven uiteindelijk verbijsterd achter...

'Dat doet een mens zoveel pijn'

Renée Ruys krijgt nog 240.000 euro van oplichter Ronald. Hij zou haar huis opknappen, maar zat eigenlijk alleen koffie te drinken. Daarbij deed Ronald zich voor als Reneé haar beste vriend. “Ik ben zelfs bij zijn schoonmoeder geweest, op verjaardagsvisite. Ik heb persoonlijke dingen aan hem verteld. Je vertrouwt iemand. Ik heb de afgelopen zeven jaar intens veel meegemaakt. Dat doet een mens zoveel pijn. En om dan weer je vertrouwen te schenken aan iemand…

Alberto Stegeman to the confrontatie

Ook Ben Kubbenga kan naar zijn geld fluiten. Ronald vroeg Ben om het geld over te maken naar zijn vriendin, zonder omschrijving. Zodoende is niet te bewijzen dat het geld bedoeld was voor een renovatie… Daarnaast is ook zijn schoonmoeder in de praatjes van Ronald getrapt. In totaal gaat het om zo’n 20.000 euro. Hoogste tijd dat Alberto Stegeman – die laatst zelf ook nog een bizarre onthulling deed – de oplichter confronteert met zijn vieze praktijken!

undercover in nederland alberto stegeman
undercover in nederland alberto stegeman

Renée kan eindelijk haar zegje doen

Als Alberto voor zijn neus staat, kijkt Ronald daar niet eens van op. “Je moet mij hebben zeker?” Toch is hij verder weinig spraakzaam, ook niet als hij Renée ziet. Hij loopt zelfs halverwege het gesprek weg. Het blijft onduidelijk of Renée haar geld – ondanks een uitspraak van de rechter – ooit nog terugziet. Van een kale kip kun je niet plukken. Toch is Renée opgelucht dat ze Ronald dankzij Undercover in Nederland eindelijk eens flink de waarheid heeft kunnen zeggen.

Kijkers verbijsterd door louche klusjesman in Undercover in Nederland
Kijkers verbijsterd door louche klusjesman in Undercover in Nederland

De kijkers voelen enorm met de slachtoffers mee. Toch is er ook kritiek, zowel op ons rechtssysteem als op de kandidaten. Zo vragen sommige kijkers zich af waarom je een klusjesman zoveel geld vooruit zou betalen.

Ondanks dat we nog niet helemaal over het verdwijnen van Opgelicht?!heen zijn, zijn we in ieder geval blij dat Undercover in Nederland terug op de buis is. Je ziet de zes nieuwe afleveringen elke zondag om 20:30 uur op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder