Trailer: X-Men versus horror in The New Mutants

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: X-Men versus horror in The New Mutants

Trailer: X-Men versus horror in The New Mutants

|
|

Laatste update:

Waar professor Charles Xavier zijn best doet om mutanten te leren omgaan met hun powers, is hij een uitzondering in het X-Men-universum. In The New Mutants probeert een groep jonge superhelden te ontsnappen uit een levensgevaarlijk gesticht!

The New Mutants worden vastgehouden in een psychiatrisch ziekenhuis, omdat ze hun levensgevaarlijke krachten niet onder controle hebben. Wolfsbane (Maisie Williams uit Game Of Thrones) verandert om de haverklap in een weerwolf, Magik (Anya Taylor-Joy) kan toveren en Mirage (Blu Hunt) laat mensen hallucineren over hun grootste angsten.

Deze club en hun vrienden wil je niet zomaar op straat tegenkomen, dus zitten ze achter slot en grendel, en worden ze bijzonder slecht behandeld. Ze besluiten te ontsnappen, maar komen naast bewakers vooral hun eigen zwaktes tegen!

The New Mutants = cursed

The New Mutants werd in 2017(!) gefilmd, en tijdens het maken van de film was er veel… gedoe; anders kunnen we het niet noemen. Regisseur Josh Boone wilde van de film eigenlijk een horrorfilm maken, maar werd door FOX de hele tijd teruggefloten.

Toen de eerste trailer verscheen, die wel een trailer voor een horrorfilm leek, besloot FOX dat de film juist enger moest worden, omdat mensen enorm enthousiast waren. Hierdoor moesten veel scènes opnieuw geschoten worden, wat ruim een jaar vertraging zou betekenen. Daarna werd The New Mutants uitgesteld zodat X-Men: Dark Phoenix in de spotlights bleef (LOL!).

Toen de film eindelijk zou verschijnen, in maart 2020, worstelden we ineens met het coronavirus waardoor de film wéér verplaatst werd: dit keer naar eind augustus. Of deze datum uiteindelijk klopt is nog niet helemaal duidelijk: het zal afhangen van de coronasituatie in de Verenigde Staten (die is op dit moment niet zo best), en mogelijk gebeurt er in de tussentijd nóg iets rampzaligs… Als je ziet hoe vervloekt The New Mutants is, zou het ons niet verbazen.

Lees verder