Maisie Williams als Wolfsbane in The New Mutants

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maisie Williams als Wolfsbane in The New Mutants

Vijfmaal scheepsrecht? The New Mutants heeft nieuwe releasedatum

|
|

Laatste update:

Disney heeft bekend gemaakt dat The New Mutants (wederom...) een nieuwe releasedatum heeft gekregen! De Marvel-film wordt nu op 28 augustus 2020 in de bioscoop verwacht.

The New Mutants weeeeeeer uitgesteld

The New Mutants is al meerdere keren uitgesteld… Meest recent was de coronacrisis de grote boosdoener. Door het vele verschuiven met de releasedatum, vroegen sommige fans zich af of de film de bioscoop überhaupt nog wel zou halen! Wat heet: zelfs Maisie Williams (Wolfsbane) wist niet wanneer de film eindelijk zou uitkomen… Zodoende vreesde men dat The New Mutants rechtstreeks naar Disney+ zou gaan! Vandaag volgt echter het verlossende antwoord. Check de tweet hieronder maar, met daarin een nieuwe poster én een nieuwe releasedatum:

De duistere kant van het Marvel-universum

The New Mutants is een spin-off van het X-Men-universum. Toch belooft de film een heel andere ervaring. De horrorthriller toont ons namelijk de duistere kant van het Marvel-universum! De film speelt zich af in een ziekenhuis waar een groep jonge mutanten wordt vastgehouden. Aldaar worden ze blootgesteld aan gruwelijke experimenten. Het is voor de mutanten dan ook ontsnappen of sterven… En helaas is professor Charles Xavier nergens te bekennen.

The New Mutants draait (hopelijk!) vanaf 28 augustus 2020 in de bioscoop.

Lees verder