Maisie Williams als Wolfsbane in The New Mutants

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maisie Williams als Wolfsbane in The New Mutants

Horrortrailer The New Mutants toont duistere kant Marvel-universum

|
|

Laatste update:

Komend voorjaar gaat dan eindelijk The New Mutants in première. En daarin krijgen we een hele andere kant te zien van ons geliefde superheldenuniversum!

Experimenten

Het is als mutant niet makkelijk om op te groeien in een wereld die je haat en vreest. Zoveel hebben de talloze X-Men-strips en -films inmiddels wel bewezen. Gelukkig vinden veel jonge mutanten onderdak bij de X-Mansion van professor Charles Xavier. De titelhelden uit The New Mutants hebben minder geluk. Zij worden gevangen gehouden in een ondergronds laboratorium en blootgesteld aan gruwelijke experimenten. Het is voor hen dan ook ontsnappen of sterven…

Uitgesteld

The New Mutants zou eigenlijk twee jaar geleden al moeten verschijnen, maar deze spin-off van de X-Men werd meerdere malen uitgesteld. Zelfs Game of Thrones-actrice Maisie Williams, die in de film de rol van Wolfsbane speelt, had geen 'fucking' idee of de film ooit nog het daglicht zou zien. Blijkbaar was de combinatie van superheldenactie en volbloed horror moeilijk te verkopen, zeker als de film moet voldoen aan een leeftijdskeuring van 12 jaar en ouder.Of alle productieproblemen The New Mutants uiteindelijk hebben genekt, kunnen we vanaf 8 april zien. Dan verschijnt deze grimmige superheldenfilm eindelijk in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder