Uncharted movie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Uncharted movie

Tom Hollands Uncharted-film zit zonder regisseur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Holland heeft nogal een kloteweek: eerst werd woensdag het belabberde nieuws bekend dat de Spider-Man deal tussen Sony en Disney geklapt is, waardoor zijn Spider-Man geen deel meer mag uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. En nu is bekend geworden dat de langverwachte game-verfilming Uncharted, waarin Tom de hoofdrol gaat spelen, zonder regisseur is komen te zitten. Beoogd regisseur Dan Trachtenberg (van het loeispannende 10 Cloverfield Lane) heeft er geen zin meer in. Daarmee loopt deze film waar we best wel naar uitkeken flink vertraging op.

De ene regisseur na de andere stapte al op

Het zit de Uncharted-verfilming so wie so al niet mee: al sinds 2008 zijn ze in Hollywood bezig om deze avontuurrijke game naar het witte doek te brengen. Maar de ene na de andere regisseur geeft er de brui aan: onder meer David O. Russell (The Fighter), Shawn Levy (Stranger Things) en Joe Carnahan (Smokin' Aces) waren al binnengehaald om de game-verfilming te regisseren maar zijn stuk voor stuk opgestapt, alhoewel Carnahan nog wel als producent aan de film verbonden is. Valt er dan ook nog iets positiefs te melden over de Uncharted-film? Jawel: PlayStation Productions, de nieuwe afdeling van Sony die zich specifiek bezig gaat houden met game-verfilmingen, gaat zich nu met Uncharted bemoeien.

Uithuilen bij Tony Stark

Bij wie kan Peter Parker na zo'n rotweek het beste uithuilen en bijkomen? Bij zijn grote voorbeeld en mentor Tony Stark natuurlijk. Op Instagram is te zien dat de jonge Brit bij Robert Downey Jr in Los Angeles is. Misschien omdat hij wilde zien hoe RDJ voor voorprogramma kwam spelen bij de Rolling Stones, of misschien omdat dit weekend de grote Disney-conventie D23 daar losbarst. Als er toch nog een nieuwe deal gesloten kan worden tussen Sony en Disney, dan is dat natuurlijk de plek om zo'n wapenstilstand aan te kondigen.

Lees verder