Robert Downey Jr Rolling Stones

Veronica Superguide logo
Robert Downey Jr Rolling Stones

Robert Downey Jr. speelt voorprogramma van de Rolling Stones

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van de Rolling Stones die donderdag 22 augustus naar hun optreden in de Rose Bowl in Pasadena gingen, kregen er een onverwacht voorprogramma bij: niemand minder dan Robert Downey Jr. kwam tot ieders verrassing het podium op. Wat was hier aan de hand? Heeft de Iron Man-ster muzikale ambities gekregen en gaat hij de lange lijst van acteurs met twijfelachtige muziekcarrières achterna? Nee hoor, de Avengers-frontman kwam aankondigen dat de NASA een rots op Mars naar de Stones heeft vernoemd.

Rolling Stones Rock

Op zijn Twitter liet de Marvel-acteur al weten dat er die avond iets ging gebeuren, en dat het misschien wel “the most exciting thing I've ever done” ging worden. Dat is nogal een statement voor een hoofdrolspeler uit vier van de tien grotste films aller tijden. Dan verwacht je toch op zijn minst RDJ die samen met Mick Jagger Satisfaction mee komt zingen, of de Stones die samen met Tony Stark de Black Sabbath-klassieker Iron Man ten gehore brengen. Maar het ging dus om de bekendmaking van Rolling Stones Rock.

Zo groot als een golfbal

Als van deze bekendmaking zo'n spektakel wordt gemaakt, dan zal deze rots vast wel formaatje Uluru zijn zeker? Nee hoor, het gaat om een kei die ongeveer zo groot is als een golfbal. Maar omdat wetenschappers van NASA vaststelden dat dit rotsje ongeveer een meter heeft gerold, is het zover bekend de verst gelegen rollende steen in het universum. Vandaar dat deze uit de kluiten gewassen kiezel nu vernoemd is naar “The Greatest Rock & Roll Band on Earth”.

Lees verder