Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Mogelijk toch nieuw seizoen Expeditie Robinson: ‘Dichterbij huis’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Even een opkikkertje voor fans van Expeditie Robinson! Peter van der Vorst laat weten dat er gekeken wordt of het tv-programma dit jaar dichter bij huis opgenomen kan worden.

Expeditie Robinson dichterbij huis?

Vorig jaar werd na lang wikken en wegen toch besloten om Expeditie Robinson in 2020 te cancelen… De coronacrisis gooide roet in het eten: het was simpelweg niet veilig genoeg om af te reizen naar de Filipijnen. Ook dit jaar zag het er behoorlijk somber uit. Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL Nederland, zorgt echter voor een sprankje hoop! Hij laat aan het AD weten dat RTL momenteel onderzoekt of het survivalprogramma toch opgenomen kan worden: “We bekijken de mogelijkheden om Expeditie Robinson dichter bij huis op te nemen”.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Net als Temptation Island en Prince Charming

Aangezien het laatste seizoen van Expeditie Robinson alweer uit 2019 stamt, zijn we wel weer toe aan een nieuwe editie van het survivalprogramma! En Peter heeft helemaal gelijk: dat kan best wat dichter bij huis. Voor de realityprogramma’s Temptation Island en Prince Charming week men uit naar het eveneens schitterende Italië!

We houden je op de hoogte! Niet alleen in schrift, maar sinds kort ook via gesproken woord. In onze podcast Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.

Lees verder