Sonny in Temptation Island

Veronica Superguide logo
Sonny in Temptation Island

Sonny krijgt het flink te verduren in nieuwste aflevering Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als er één kandidaat de afgelopen weken flink over de tong is gegaan, is het Sonny wel. Zijn (ex-)vriendin ligt al in bed met iemand anders, de vrijgezellen lijken hun interesse te zijn verloren.... en nu hebben de mannen er ook schoon genoeg van! 

De veelbesproken realityster maakt in de negende aflevering duidelijk dat hij er eigenlijk alleen nog maar is om de andere mannen te supporten. Maar daar denken Marco, Greg en Kelvin duidelijk anders over. "We merken dat Sonny niet erg zichzelf is hier", legt Greg aan de camera's uit. "Hij probeert iemand neer te zetten waar we allemaal doorheen prikken en dat begon een beetje irritant te worden."

Masker op

Daarom besloten de realitysterren er een heuse interventie van te maken. "Ik wil gewoon even duidelijk maken, ook voor jou. Je wil iemand zijn die mensen advies geeft en je wil mensen helpen, je wil overkomen als iemand die vriendelijk en gezellig is. Maar als je mensen wil helpen en advies wil geven dan moet je mensen wel kennen en leren kennen", zegt Marco tegen Sonny. En dat 'luisteren' blijkt niet echt de sterkste kant van Sonny. 

Excuusjes

De veelbesproken realityster heeft na die dagen namelijk nog altijd geen idee hoe Marco's vriendin eigenlijk heet. Als Marco hem dat vraagt, reageert hij ontwijkend. "Uhm, als ik 'm hoor, weet ik het wel weer meteen. Ik ben echt slecht in namen, bro." Nou, in dat excuus trapt Marco niet meer. "Als je de naam van mijn vriendin niet meer weet en je wil vervolgens ons helpen in het proces, dan denk ik dat je het niet bij het juiste eind hebt." 

Interventie 2.0

Marco gaat nog even door met zijn 'toespraak'. "Je spreekt wel uit dat je geïnteresseerd bent en je wilt er voor ons zijn, maar je bent er niet. Je woorden en je daden liggen te ver van elkaar af. Die twee moet je bij elkaar gaan voegen en anders moet je je woorden niet uitspreken als je je daden niet waar kan maken", zegt hij rustig tegen zijn medekandidaat. "Je hebt oogkleppen op, oordoppen in en je praat."

Die opmerking van Marco kan op flink wat positieve reacties rekenen bij de kijkers. Bekijk ze hieronder.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Vroegtijdig vertrek

Het zou zomaar eens kunnen dat dit de genadeklap is voor onze Sonny. De realityster lijkt er in de vooruitblik van volgende week namelijk op te hinten dat hij vroegtijdig het programma gaat verlaten. "Als er één iemand nu geholpen moet worden, dan ben ik het zelf. Mijn proces is hier wel klaar." Of presentatoren Kaj en Monica daar ook zo over denken, is natuurlijk nog onzeker! 

Een nieuwe aflevering van Temptation Island zie je iedere donderdag op Videoland.

Lees verder