Kandidaten Temptation Island Love or Leave op Videoland

Veronica Superguide logo
Kandidaten Temptation Island Love or Leave op Videoland

Eerste Temptation Island: Love or Leave-relatie is over, dit stel is uit elkaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niet iedereen is zo verliefd als Sorelis en Gulcin. De liefde van één koppel uit Temptation Island: Love or Leave stond al op losse schroeven, maar komt in de nieuwe aflevering, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland, toch echt officieel aan een einde...

Let op: spoilers!

Jaydi en Sonny zijn al drie jaar samen en hebben een woning in Zandvoort. Alles leek goed te gaan totdat Jaydi kandidaat Ricky – die wel twee heel bekende exen heeft -  leerde kennen. Het hielp ook niet dat Sonny al in de bus riep “ik wil de hele tafel proeven” en “in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben”.

Teleurgesteld

“Ik ben echt wel klaar met mijn relatie”, vertelt zij nu dan ook aan presentatrice Monica Geuze. Ze wil Sonny een berichtje sturen, om zo een einde te maken aan haar relatie. “Sonny heeft mij het eerste kampvuur gewoon heel erg teleurgesteld en ik dacht dat ik me eroverheen kon zetten, maar dat gaat gewoon niet.”

“Mijn gevoel zegt echt dat het niet meer gaat werken tussen mij en Sonny”, zegt ze. “Ik wil hier niet nog een week zitten met dubbele gevoelens, ik wil het achter me kunnen laten en hem alle liefde en geluk gunnen.”

Sonny is nog niet klaar

Sonny heeft meteen spijt en is er nog niet klaar voor om Jaydi achter zich te laten. “Ik kan niet beseffen wat er hier gebeurt”, huilt hij als hij de boodschap van Jaydi te zien krijgt. “Dit had ik nooit verwacht en vind ik ook niet netjes na alles wat ik de afgelopen 2,5 jaar voor haar betekend heb.”

Het is een blijft een reality-serie, dus gaat het toch weer goedkomen tussen de twee? Of zijn Jaydi en Ricky endgame?

Temptation Island: Love or Leave zie je iedere donderdag op Videoland.

Lees verder