Tiger King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiger King

Wat?! De extra aflevering van Tiger King staat al online

|
|

Laatste update:

Wij gingen er helemaal van uit dat de nieuwste aflevering van Tiger King pas op woensdag 15 april zou verschijnen, maar we werden verrast. Netflix besloot als grote Paasverrassing de aftershow eerder te droppen.

"Paasverrassing", zo schreef Netflix gisteravond nog op social media. "De Tiger King aftershow staat nu al live!" Dat laten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen.

De tijgerkoning

In de achtste aflevering die hier in Nederland 'De tijgerkoning en ik' heet, vraagt Joe McHale aan Jeff, Saff en Erik wat ze van de afleveringen vinden. Ook praat hij met hen over de interpretatie van hun rol en hun nieuwe roem. Heb je de aflevering al gezien? Niet getreurd, want het ziet er naar uit dat we nog lang niet van Joe Exotic zijn verlost. Zo wisten we eerder al te melden dat er een biopic met Rob Lowe in aantocht is en nu wordt er zelfs gesproken over een film. Producenten van 20th Century Fox zouden, na het grote succes van de Netflix-reeks, bezig zijn met een heuse documentaire die zelfs beelden van achter de schermen laat zien. Wij zijn benieuwd!  

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness staat nu op Netflix.

Lees verder