Joe Exotic in Tiger King op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic in Tiger King op Netflix

Dit is wanneer de nieuwe Tiger King-aflevering op Netflix staat!

|
|

Laatste update:

De kogel is door de kerk! Netflix komt inderdaad met een extra Tiger King-aflevering en die komt volgende week al online te staan!

Het gaat om een soort after show waarin Community-acteur Joel McHale napraat met enkele hoofdpersonen. Dit maakte Netflix zojuist bekend op twitter. Amerika is zondag al aan de beurt en wij mogen op woensdag 15 april ook aanhaken.

Interviews

Had 'ie toch gelijk, die Jeff Lowe. De ex-zakenpartner van Joe Exotic verklapte eerder dat Netflix werkte aan een Tiger King-vervolg. Wie mogen we allemaal verwachten? Joel gaat aan John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman en Jeff en Lauren Lowe vragen hoe het nu met ze gaat nadat de knotsgekke docuserie de wereld veroverde. 

Hoe gaat het nu?

Het lijkt erop dat Carole en Howard Baskin niet meewerken aan deze special. En dat is niet gek. De dierenactivisten kwamen er niet zo goed vanaf, mede door het verhaal rond Carole en de verdwijning van haar man Don Lewis, waar crimezender ID een eigen docu over maakt. En: naar eigen zeggen logen de makers tegen Howard en Carole door ze onder valse voorwendselen naar binnen te hengelen. Meer over hoe het nu gaat met Carole en ook anderen, zoals Doc Antle, lees je in ons Tiger King-overzicht!

Lees verder