The Walking Dead (TWD) Whisperers

Veronica Superguide logo
The Walking Dead (TWD) Whisperers

Ssst... The Walking Dead seizoen 10 teaser belooft verrassingsaanval

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vandaag komen we met een goedmakertje. Vorige week moesten we je namelijk nog teleurstellend nieuws brengen over de pielemuis van Norman Reedus... Gelukkig hebben we ditmaal echter een toffe teaser trailer voor het tiende seizoen van The Walking Dead voor je! De boodschap daarvan is duidelijk: de Whisperers mogen wel uitkijken...

TWD seizoen 10 over de strijd met de Whisperers

Seizoen 9 was misschien wel het belangrijkste seizoen van The Walking Dead. Na acht jaar verliet Rick Grimes (Andrew Lincoln) de show... Wat volgde was een tijdsprong van zes jaar, waarna de levensgevaarlijke Whisperers hun debuut maakten. In onderstaande teaser trailer van seizoen 10 hoor je de cast van The Walking Dead hun plannen uitspreken om deze Whisperers voorgoed het zwijgen op te leggen. Michonne (Danai Gurira), Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride) en de andere bewoners van de Alexandria Safe-Zone maken zich gezamenlijk op voor een verrassingsaanval!

The Walking Dead kan nog wel 10 seizoenen mee

Alhoewel bovenstaande The Walking Dead teaser trailer ons ook in seizoen 10 een behoorlijke epische strijd belooft, hoeven we gelukkig nog lang geen afscheid te nemen van de serie! TWD zou zomaar nog eens 10 jaar mee kunnen gaan. Daarbij horen natuurlijk ook die tweede spin-off en de bioscoopfilm(s) over Rick Grimes en Negan! Maar goed, eerst maar eens genieten van seizoen 10, dat je vanaf 7 oktober kunt zien op FOX.

Lees verder