Norman Reedus bij een The Walking Dead-event

Veronica Superguide logo
Norman Reedus bij een The Walking Dead-event

De penis van The Walking Dead-ster Norman Reedus maakt het internet gek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Walking Dead houdt er de komende jaren nog niet mee op, maar Daryl-acteur Norman Reedus blijft zijn horizon verbreden. Zijn nieuwste rol, in videogame Death Stranding, komt nu door een wel érg opmerkelijk ‘ding’ in het nieuws: zijn… penis?!

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: nee, je gaat Normans willy hier niet zien. Dat is nu juist het punt. Deze week toonde Metal Gear Solid-maker Hideo Kojima zijn nieuwste game Death Stranding op Gamescom in Duitsland. Hierin zien we de hoofdpersoon, gespeeld door Norman, urineren.En nét op het moment dat de camera richting zijn jongeheer draait, verschuift het beeld opeens! Wtf?

Het internet is teleurgesteld

Dit actiespel, dat in november naar de PS4 komt, maakt gamers wel vaker gek – het is allemaal érg mysterieus, namelijk. Maar dat we het door Death Stranding over Norman Reedus’ piemel zouden hebben, ging zelfs onze stoutste dromen te boven. Maar goed: zoals verwacht hebben twitteraars een felle mening. Ze zijn zwaar teleurgesteld in het feit dat Normans pielemuis helemaal niet in de game zit, zoals Kojima later bekendmaakte.

The Walking Dead seizoen 10

Euhm, goed, we veranderen snel van onderwerp! De zombiewereld van The Walking Dead blijft zich maar uitbreiden. Terwijl we wachten op meer nieuws rond die eigen film voor Rick, kwam laatst het gerucht bovendrijven dat ook antiheld Negan zijn eigen film krijgt! Allemaal leuk en aardig, maar laat dat tiende seizoen eerst maar eens komen. Benieuwd naar wat je mag verwachten? Behalve dan dat je ook hier helemaal niets ziet van Normans edele delen? Lees hier meer over de terugkeer van The Walking Dead.

The Walking Dead seizoen 10 is vanaf 7 oktober elke maandagavond om 22:00 te zien op FOX.

Lees verder