Spannend: 'The Walking Dead-film met Rick Grimes wordt compleet anders'

the walking dead twd andrew lincoln rick grimes

The Walking Dead-schrijver Scott M. Gimple heeft zich voor het eerst uitgebreider uitgelaten over de film over Rick Grimes. Het is vooral interessant om te horen dat de film niet simpelweg een langere aflevering van de serie wordt. Gimple spreekt namelijk over een 'wilde, nieuwe richting'!

TWD-film laat zien wat er met Rick gebeurd is

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat schrijver Scott M. Gimple bekend maakte dat we ons mogen verheugen op een filmtrilogie over The Walking Dead. De eerste van die drie TWD-films draait om Rick Grimes (Andrew Lincoln), die de tv-serie inmiddels verlaten heeft. Daarna bleef het láááááng stil omtrent die film... In ieder geval tot vandaag! Gimple liet namelijk in een interview met EW weten dat de eerste The Walking Dead-film laat zien wat er in de tussentijd met Rick is gebeurd. We zien hoe onze sheriff op verschillende manieren wordt uitgedaagd, in een wereld die veel groter blijkt dan we dachten. We hoeven zodoende ook niet bang te zijn dat de film aan zal voelen als een langere aflevering van de serie. Gimple wil de fans echt iets speciaals laten zien. De film moet een tripje naar de bioscoop meer dan waard worden!

The Walking Dead krijgt drie spin-off-films

Gimple bevestigt dat er (in principe) nog steeds drie The Walking Dead-films op de planning staan. Het zou zomaar kunnen dat er in alle drie de films een rol voor Rick weg is gelegd... Alhoewel een film over Negan ook niet uitgesloten lijkt! Voor nu is dat echter nog speculeren. Het is zelfs nog niet eens duidelijk wanneer de eerste TWD-film in de bioscoop draait. Laten we ons daarom nog maar effe richten op het tiende seizoen van The Walking Dead en die spin-off-serie World Beyond.