The Walking Dead: World Beyond TWD spin-off serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead: World Beyond TWD spin-off serie

Spin-off-serie The Walking Dead: World Beyond heeft titel én trailer

|
|

Laatste update:

En nu we het toch over The Walking Dead hebben...

Yes! Eindelijk meer duidelijkheid over die derde serie in het The Walking Dead-universum. De spin-off-serie krijgt de naam The Walking Dead: World Beyond mee en zal in 2020 te zien zijn op AMC. Om deze tweede indruk compleet te maken, komt de zender ook alvast met een nieuwe trailer!

Tieners in spin-off The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond werd in april aangekondigd en moet het eerste coming of age-verhaal worden in het universum van The Walking Dead. Dat betekent zoveel dat de serie zich richt op de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps. Daarnaast wordt erop gehint dat de serie meer duidelijkheid geeft over de verdwijning van Rick Grimes. Onderstaande trailer werd getoond tijdens de mid-season finale van seizoen 10 van The Walking Dead. Uiteraard het uitgelezen moment om ons kennis te laten maken met deze derde The Walking Dead-serie. Je ziet in onderstaande trailer onder meer Emmy Award-winnaar Julia Ormond voorbij komen.

TWD: World Beyond in de lente van 2020 op tv

The Walking Dead: World Beyond heeft nog geen concrete releasedatum. De serie wordt echter ergens in de lente van 2020 verwacht. Tot die tijd moeten we ons dus nog maar even vermaken met dat pas op Netflix verschenen seizoen 9 van The Walking Dead.

Lees verder