Keanu Reeves als Neo in The Matrix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves als Neo in The Matrix

The Matrix 4 zet San Francisco op zijn kop met explosies en helikopters!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Dat de opnames van The Matrix 4 momenteel in volle gang zijn, is geen geheim. Keanu Reeves was al gespot op de set, en later reed hij ook nog een stukje motor met Carrie-Anne Moss. Die twee observaties vallen echter in het niet bij deze beelden... San Francisco wordt dankzij The Matrix 4 namelijk opgeschud door flinke explosies!

The Matrix 4 kent explosieve opnames

Kun jij ook niet wachten tot de zomer van 2021? Dan keren Neo en Trinity (en Morpheus?) namelijk terug voor een nieuw avontuur in The Matrix 4! Ondanks dat we nog niet helemaal snappen hoe het verhaal in elkaar steekt, zijn we toch enthousiast. Dat komt onder meer door al die spectaculaire beelden die voorbijgangers op YouTube gooien. Vandaag hebben we weer twee filmpjes te pakken! Je ziet hieronder San Francisco dat op wordt geschrikt door flinke explosies. Ook zie je helikopters laag over de stad vliegen.

Schade door opnames The Matrix 4?

Amerikaanse media melden dat de explosies voor deze vierde The Matrix-film niet geheel zonder gevaar waren. Zo is er op NBC Bay Area te lezen dat er voor duizenden dollars aan schade is ontstaan aan bijvoorbeeld straatverlichting. We zijn benieuwd of we daar wat van terug zien in de film! 

The Matrix 4 draait vanaf 21 mei (oftewel: Keanu Reeves Day) in de bioscoop.

Lees verder