Dinosaurus uit The Masked Singer 2020

Veronica Superguide logo
Dinosaurus uit The Masked Singer 2020

The Masked Singer: Deze BN’er zat in het kostuum van de Dinosaurus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week zagen bijna twee miljoen mensen hoe de Vuurvogel werd ontmaskerd in The Masked Singer. Achter het bonte masker bleek een verrassend emotionele Willeke Alberti schuil te gaan. Het is dan ook geen lolletje om als eerste geëlimineerd te worden. Dat lot is de Dinosaurus gelukkig nog net bespaard gebleven. Maar wie zat er eigenlijk in dit bizarre kostuum?

Dinosaurus

Vanavond bleek dat niemand minder dan Churandy Martina zich had gehesen in het kleurrijke kostuum van de Dino. Eerlijk is eerlijk, dat was voor de meeste panelleden een grote verrassing! Zo was Carlo Boshard ervan overtuigd dat het Jörgen Raymann was die er bijliep als een figurant uit Jurassic Park. Buddy Vedder was het enige panellid dat zich niet liet foppen door de Olympische sprinter. Toegegeven, ook wij zaten in kamp Raymann!

Angela de Jong

Zat jij er ook lelijk naast? Met deze tips en trucs ben je er zo achter wie er schuilgaat achter de maskers van de muzikale kandidaten. Spoiler: Angela de Jong doet niet mee, dus die kan van je lijstje. En voor de mensen die écht geen genoeg kunnen krijgen van The Masked Singer is er altijd nog ons net iets te diepgravende artikel over welk TMS-personage de beste minnaar is!

Lees verder