Guardians of the Galaxy cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guardians of the Galaxy cast

The Guardians of the Galaxy zijn eerder terug dan verwacht!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws! De Guardians of the Galaxy zullen eerder te zien zijn dan verwacht. Het Guardians-vervolg laat nog lang op zich wachten, maar Vin Diesel heeft nu verklapt dat de groep tóch al eerder te zien zal zijn in een andere Marvel-film.

Gro(o)te onthulling

Vin Diesel onthult het goede nieuws over de vervroegde terugkeer. “De regisseur vertelde mij dat een deel van de Guardians of the Galaxy onderdeel zullen zijn van Thor. Dat wordt heel interessant, niemand weet het. Misschien had ik niks moeten zeggen.” Oeps… Hij houdt de Marvel-traditie om te spoilen van Tom Holland en Mark Ruffalo goed in stand.

The Guardians of the Galaxy zijn eerder terug dan verwacht!

Extra mankracht

In Avengers: Endgame zagen we hoe Thor de aarde verliet met Star-Lord, Rocket, Groot en Drax. In het Thor-vervolg zullen we ongetwijfeld hier verdergaan. Wordt Thor onderdeel van de Guardians?

ALPHA GROOT!!?

Wat de Groot-stemacteur Vin óók verklapt is dat er geen baby of tiener-Groot te zien zal zijn. “Ik heb twee woorden over dat personage en het is Alpha Groot.” Krijgen we Groot weer te zien als de grote stronk die hij in GOTG Vol. 1 was?

The Guardians of the Galaxy zijn eerder terug dan verwacht!

Zonder Korg hoeft het van ons allemaal niet

Thor 2-regisseur Taika Waititi zal het vervolg op zich nemen. Valkyrie (Tessa Thompson) is de nieuwe leider van Asgard en Jane Foster (Natalie Portman) keert terug om de vrouwelijke Thor te spelen. Het laatste castingnieuws is Batman-acteur Christian Bale die de schurk zal spelen. Dat belooft wat!

Thor: Love and Thunder verschijnt 5 november 2021 in de bioscoop. Het Guardians-vervolg heeft nog geen releasedatum gekregen. Bekijk hier ons overzicht van alle aankomende Marvel-films!

Lees verder