Mark Ruffalo verklapte einde van Avengers: Endgame in interview

Veronica Superguide logo
Mark Ruffalo verklapte einde van Avengers: Endgame in interview

Mark Ruffalo verklapte einde van Avengers: Endgame in interview

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oops, he did it again! Hulk-acteur Mark Ruffalo kon zijn mond weer eens niet houden en verklapte – net als bij Infinity War – vooraf het einde van Marvels nieuwste epische Avengers-film.

Pas op: spoilers voor Avengers: Endgame! Wees gewaarschuwd.

Oké, snel door naar het slippertje. Ruffie zat samen met Chris Evans en Karen Gillan, aka Captain America en Nebula, bij een interview met de Amerikaanse zender E!. Het originele filmpje van 8 april is alleen in Amerika zichtbaar, dus we doen het met deze:

Spoiler-man

Inderdaad: het feit dat Cap aan het einde van de film tóch zijn gedroomde einde krijgt – huisje, boompje, beestje – en gaat trouwen met Peggy Carter, is een MEGA-grote spoiler. Kom op Mark, je leert het ook nooit! De enige Marvel-acteur die misschien wel erger is? Tom Holland, die het Endgame-script niet eens kreeg.

Nep-script

Ruffalo kreeg, zo geeft hij toe, zelfs meerdere nep-scripts waarop alleen zijn tekst stond. Toch wist hij op een of andere manier hoe de film écht zou eindigen en gooide hij weken voor de première al roet in het eten. Het is overigens hilarisch om te zien hoe Chris er tijdens het interview snel overheen probeert te lullen.

Livestream-spoilers

Ruffalo staat erom bekend dat hij geen geheimen kan bewaren. Naast dat hij Infinity War verklapte, streamde hij ooit per ongeluk het eerste gedeelte van een voorvertoning van Thor Ragnarok. Pas na 10 minuten ontdekte Mark dat zijn mobieltje nog op livestreamen stond.

Lees verder