Zo ziet Natalie Portman eruit als de vrouwelijke Thor

Natalie Portman bij een liefdadigheidsevenement in Californië

Marvel dropte afgelopen weekend een mega-bom op Comic-Con door hun grootse Phase 4-plannen voor het MCU te onthullen. Hierdoor weten we dat Natalie Portman terugkeert voor Thor: Love and Thunder én dat ze ook met een hamer mag gaan zwaaien. Dat zou er ongeveer zó uit kunnen zien. 

Een fantastisch stukje fan-art (van Apexform) begint nu namelijk te circuleren op het interwebz en dat willen we je niet onthouden. Deze versie is direct geïnspireerd op het kostuum dat Portmans personage Jane Foster in één van de Marvel-comics ook droeg. Ze gaat overigens 'Mighty Thor' heten, niet 'female Thor'. Het geeft een aardig kijkje in de toekomst: zou Natalie Portmans versie van Thor er ongeveer zo uitzien?

Thor 4

Wat weten we tot nu toe eigenlijk van Thor: Love and Thunder? Nou, Ragnarok-regisseur Taika Waititi keert terug. Ook Tessa Thompson, als Valkyrie momenteel koningin van New Asgard op aarde, is er weer bij. Chris Hemsworth speelt, met of zonder hamer Mjölnir, gewoon weer Thor Odinson. Zou hij nog steeds die toffe Endgame-look hebben? Een releasedate is er ook al: 5 november 2021!

Jane Foster als Thor

Thors ex-liefje Jane Foster (Natalie Portman) speelde grote rollen in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013). Hierna verdween ze eigenlijk volledig uit het MCU, tot dat kleine rolletje in Avengers: Endgame. Vraag je je nu al af hoe Jane in hemelsnaam kan terugkeren en dan óók nog eens als 'vrouwelijke' Thor? Ook hier bieden Marvel-comics antwoorden. Zo zorgde één verhaallijn ervoor dat hamer Mjölnir Jane zelf uitzocht nadat Thor 'onwaardig' werd verklaard na een gevecht met Nick Fury. Door de hamer vast te pakken, veranderde Jane in een dondergod en genas ze tijdelijk van haar borstkanker. Blijft alleen één vaag dingetje over: in het MCU bestaat Mjölnir niet meer. Tenzij onze helden die weer uit een alternatieve tijdlijn gaan stelen...

Zo ziet Natalie Portman eruit als de vrouwelijke Thor