Christian Bale in The Dark Knight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Christian Bale in The Dark Knight

‘Christian Bale speelt de slechterik in Thor: Love and Thunder’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Extreem goed nieuws voor de toekomst van het MCU: oud-Batman Christian Bale gaat de bad guy spelen in het vierde deel van Thor, Love and Thunder.

Dat verklapt Valkyrie-actrice Tessa Thompson in een interview met E Online. "Christian Bale's gonna play our villain, which is gonna be fantastic", zegt ze. "Yeah, it's gonna be good." Er waren natuurlijk al geruchten dat Christian erin zou zitten, maar zo'n bevestiging van de koningin van Asgard herself is hartstikke fijn!

Taika Waititi

Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi kruipt ook voor Love and Thunder weer in de regisseursstoel. Marvel heeft alvast een releasedatum geprikt: 5 november 2021. Hopelijk gaat 'ie dit redden, want Taika is momenteel superdruk. Zo zou hij gevraagd zijn om een nieuwe Star Wars-film te maken én legde Netflix 'm vast voor twee Sjakie en de Chocolade-fabriek films!

Thor: Love and Thunder

In Thor: Love and Thunder keert Thors (Chris Hemsworth) ex-liefje Jane Foster (Natalie Portman) terug. En nu mag zij ook met de hamer gaan swingen! Daarnaast speelt Tessa Thompson weer Valkyrie, die mogelijk op zoek gaat naar een koningin om Asgard mee te leiden. Welke villain Christian Bale gaat spelen, is helaas nog niet bekend. In het comics-oeuvre van Thor zitten meer dan genoeg bad guys. Iets te veel om te raden.

Thor: Love and Thunder draait vanaf 5 november 2021 in de bioscopen!

Lees verder