Christian Bale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Christian Bale

Gerucht: Christian Bale speelt in Thor: Love and Thunder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Na The Dark Knight lijkt Christian Bale terug te keren naar het superheldengenre. Het gerucht gaat namelijk dat hij in gesprek is om in de vierde Thor-film te spelen! Thor: Love and Thunder is momenteel in productie en brengt sowieso Chris Hemsworth terug als de dondergod. Ook Tessa Thompson en Natalie Portman keren terug.

Christian Bale nieuwe superheld?

Het gerucht is vers uit de koker van Collider, die schrijft dat Christian Bale gesprekken voert om in Thor 4 te spelen. De acteur is enorm populair in Hollywood en maakt kans om weer een Oscar te winnen voor zijn rol in Le Mans ’66! Na 3 Batman-films weten we echter dat Christian Bale ook niet vies is van een goede superheldenfilm.

Gerucht: Christian Bale speelt in Thor: Love and Thunder

Natalie Portman wordt Thor

Thor: Love and Thunder staat gepland voor najaar 2021 en heeft al een aantal acteurs bevestigd. Chris Hemsworth speelt na Avengers: Endgame wederom Thor maar het zou zomaar zijn laatste film kunnen worden. Natalie Portman keert namelijk terug als zijn ex-vriendin Jane Foster en het is al bevestigd dat ze in de film de superkrachten van Thor krijgt! De film wordt geregisseerd door Taika Waititi die ook het goed ontvangen Thor Ragnarok maakte.

Eerder was er ook al een gerucht dat Ryan Gosling in Thor: Love and Thunder gaat spelen.

Lees verder