Verschijnt Ryan Gosling via Thor in het MCU?

Veronica Superguide logo
Verschijnt Ryan Gosling via Thor in het MCU?

Gerucht: Thor haalt Ryan Gosling naar het MCU!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Er ontbreekt één acteur in Marvel-films: pretty boy en sympathieke ‘man crush’ Ryan Gosling. Mogelijk duurt dat niet lang meer: Gosling werd onlangs gespot met Thor-regisseur Taika Waititi!

Het is volslagen onbekend waarom deze twee beroemdheden met elkaar afgesproken hebben en daarom wemelt het van de geruchten. De Nieuw-Zeelander en de Canadees zijn geen vrienden van elkaar en werkten nog nooit samen aan een film. Daarnaast vond de lunch plaats op de verjaardag van Waititi.

Weet jíj nog die keer dat je met een wildvreemde ging lunchen op je verjaardag? Dat doe je alleen als je zaken te bespreken hebt, non?

De ontmoeting zou erop kunnen duiden dat Gosling gevraagd is om een rol te spelen in Thor: Love And Thunder, de vierde Thor-film die in 2021 moet verschijnen. Daarmee treedt Gosling toe tot het Marvel Cinematic Universe, als laatste acteur ter wereld, zo’n beetje… Vind je het gek als je zo raar reageert op de vraag of je misschien ooit Batman zou willen spelen?

Chill out, Ryan! Jemig!

Thor: Love And Thunder

Het zou mooi zijn, maar is helaas allerminst zeker. Taika Waititi werkt naast Thor óók aan een voetbalfilm, die is gebaseerd op de documentaire Next Goal Wins. De docu draait om het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat bekendstaat als het slechtste elftal ter wereld.

Het team heeft het record van de grootste nederlaag ooit: 0-31 tegen Australië (geen typfout). De Nederlandse coach Thomas Rongen hielp het team te verbeteren, wat leidde tot de eerste overwinning van Amerikaans-Samoa ooit (Tonga, 2-1).

Om eerlijk te zijn klinkt dit óók als een film waarin Gosling uitstekend tot zijn recht kan komen. We zien hem eerder als een goedmoedige voetbalcoach dan als een machtige held of gevaarlijke schurk. Waititi maakte van Thor: Ragnarok dan weer zo’n ongelooflijk camp-spektakel (met Jeff Goldblum, nota bene) dat het ook weer niet zó vergezocht is.

Lees verder