Temptation Island, Sonny

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island, Sonny

Sonny blikt terug op Temptation Island: 'Ik heb het echt zwaar gehad'

|
|

Laatste update:

Als er over één kandidaat van Temptation Island 2021 veel gesproken is, is het Sonny wel. Hij beleefde dieptepunt na dieptepunt en dat ging de veelbesproken realityster duidelijk niet in de koude kleren zitten. Hij geeft in een interview toe dat hij echt wel de bodem heeft geraakt.

Hij vertelt nu zelfs dat hij zich wel kan voorstellen dat kandidaten uit buitenlandse realityshows soms geen andere uitweg zien dan er een einde aan te maken (zoals Love Island-ster Mike Thalassitis). Heftig!

Error in zijn hoofd

"Ik kon op een gegeven moment niet eens 5% zeggen van wat er door mijn hoofd ging. Ik had een error in mijn hoofd en durfde niets meer te zeggen, omdat alles voor mijn gevoel tegen mij werd gebruikt", vertelt Sonny nu in een openhartig interview met voormalig Love Island-kandidaat Lotte van Leeuwen. "In Nederland valt het gelukkig mee, maar in Engeland bijvoorbeeld zijn er veel realitysterren die ook zelfmoord plegen na zo'n heftige ervaring."

Eigen ervaringen

Lotte wil direct weten of hij daar dan ook over heeft nagedacht. "Nou jawel. Ik heb het echt zwaar gehad", dropt hij even een bommetje in het interview. "Maar mijn vader heeft zelfmoord gepleegd, dus voor mij is het geen optie. Maar het is zeker een aantal keer door mijn hoofd gegaan van: 'Wat gebeurt mij en wat overkomt mij?'" 

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Einde aan de situatie

Dat laatste was niet alleen na die tijd, maar ook tijdens het hele proces wilde de veelbesproken realityster er al snel mee kappen. "Daar ter plekke heb ik ook een aantal keer gehad dat ik had van: ik wil hier een einde aan maken. Niet zo zeer aan mezelf, maar wel aan de situatie. Ik vind het een wonder dat Temptation Island gemaakt mag worden, daar ben ik gewoon heel eerlijk in", aldus Sonny.

Tijd om vooruit te kijken

Gelukkig lijkt hij inmiddels deze heftige tijd achter zich te kunnen laten. "Goed is een groot woord", reageert hij op de vraag hoe het nu met hem gaat. "Ik ben corona helemaal zat, maar qua privé en alles in mijn hoofd gaat alles helemaal goed. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld." Dat is toch fijn om mee af te sluiten.

Bekijk hieronder de hele video met Sonny en Lotte.

Heb jij hulp nodig? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113, 0800-0113, 0900 0113 of 113.nl. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Lees verder