Mike Thalassitis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mike Thalassitis

Engeland in shock: Love Island-ster Mike Thalassitis plotseling overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Mike Thalassitis is vrijdag op 26-jarige leeftijd overleden. De ex-voetballer, die in 2017 enorm bekend werd door zijn deelname aan Love Island, werd gevonden in de bossen bij Essex, zijn woonplaats.

Dat maakte zijn management gisteren bekend. Alle Britse media speculeren er inmiddels flink op los, maar de politie laat vooralsnog niets los over de doodsoorzaak van Mike. Twitter stroom vol met geschokte reacties, óók van Love Island-mede-kandidaten.

Ophef

Zijn dood is naast enorm tragisch ook een ‘wake up call’. Althans: dat vinden sommige deelnemers van Love Island. Na de vermeende zelfmoord van Sophie Gradon, die óók aan Love Island meedeed, komt er steeds meer kritiek op de show. Zo zouden kandidaten geen goede psychologische (na)zorg krijgen. Een greep uit de woedende reacties:

Mike was jarenlang profvoetballer. Slechts maanden geleden overleed zijn beste vriend, Danny Cutts. Ook ging hij vorig jaar al door een diep dal na zijn breuk met Megan McKenna, óók een bekende Britse. Tot overmaat van ramp moest hij recent ook nog afscheid nemen van zijn oma, die hij enige tijd verzorgde als haar caretaker.

Lees verder