Taron Egerton zingt als Elton John in Rocketman-trailer!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Taron Egerton zingt als Elton John in Rocketman-trailer!

Taron Egerton zingt als Elton John in Rocketman-trailer!

|
|

Laatste update:

Taron Egerton zal in de biopic Rocketman te zien zijn als de iconische zanger Elton John. In een videoclip vrijgegeven door Paramount krijgen we alvast een voorproefje van het verhaal en zien we Egerton terwijl hij zijn eigen versie van Tiny Dancer opvoert. Bekijk de video hieronder. 

Na Queen-zanger Freddie Mercury, Céline Dion en David Bowie is nu ook Elton John aan de beurt voor een biopic! 

Tom Hardy

Egerton was origineel niet de eerste keus voor de rol. In 2013 werd Tom Hardy gecast als Elton, maar hij zag uiteindelijk toch af van de rol, omdat het te moeilijk voor hem was. In een interview met The Sun verklaart hij: "I’m not a singer. I have no idea really, I’m really trying because of Rocketman but it’s hard to open my mouth in that way.”

Goede samenwerking

Uiteindelijk is Egerton dus gekozen om Hardy te vervangen. Regisseur Dexter Fletcher is erg blij met de nieuwe samenwerking."Taron is an actor of incredible range. Taron is actually singing in the film and he’s so convincing. His voice is incredible." Fletcher nam ook de productie van Bohemian Rhapsody over, nadat Bryan Singer was ontslagen en niet meer verder mocht werken aan de film. Het wordt interessant om te zien wat Fletcher produceert nu die volledig zelf aan een biopic mag werken. 

Lees verder