Detective Pikachu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Detective Pikachu

Nu al een vervolg op Detective Pikachu in de maak

|
|

Laatste update:

Filmstudio Warner Brothers en productiemaatschappij Legendary Entertainment hebben duidelijk hoge verwachtingen van de aankomende Pokémon-film, waarin Ryan Reynolds de stem van het gele pluizenbeestje Pikachu verzorgt. Al komt Pokémon Detective Pikachu pas op 8 mei uit, toch hebben ze nu al een scenarist aan het werk gezet om aan een vervolg te beginnen. Het gaat om Oren Uziel, die ook meeschreef aan 22 Jump Street, het juichend ontvangen vervolg op 21 Jump Street.

Waar is die goede scenariste van het eerste deel gebleven?

Opvallend genoeg is scenariste Nicole Perlman dus niet aan het werk gezet, en juist haar medewerking aan de eerste film belooft veel goeds. Perlman schreef namelijk eerder mee aan het scenario voor de eerste Guardians of the Galaxy.  Het script voor Pokémon: Detective Pikachu pende zij samen met Rob Letterman, die de film ook regisseert. Zijn naam zorgt weer voor gefronste wenkbrauwen, want hij leverde tot nu toe films af die stuk voor stuk niet echt hoogvliegers zijn. Denk aan Shark Tale, Gulliver’s Travels, Monsters vs. Aliens en Goosebumps.  

Ook als we afgaan op de twee trailers die tot nog toe van Pokémon Detective Pikachu zijn verschenen kan het alle kanten op met de film. De eerste zag er verrassend goed uit, terwijl een recente teasertrailer de humor meer in de richting van fart-jokes zocht. Op 8 mei kunnen we erachter komen hoe Deadpool-ster Ryan Reynolds het er als Pikachu vanaf brengt, want dan komt de film uit in de bioscopen.

Lees verder