Regisseur Bryan Singer weg bij Queen-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseur Bryan Singer weg bij Queen-film

Regisseur Bryan Singer weg bij Queen-film

|
|

Laatste update:

Het gerucht ging al eerder

, maar nu is het definitief: filmstudio 20th Century Fox heeft regisseur Bryan Singer (X-Men, The Usual Suspects) van de film Bohemian Rhapsody over de Britse rockgroep Queen gehaald.

Ruzies

Volgens The Hollywood Reporter is dit besluit genomen na aanhoudende ruzies op de set tussen Singer en hoofdrolspeler Rami Malek die de rol van zanger Freddie Mercury speelt. Dit werd mede veroorzaakt door het feit dat Singer regelmatig niet op de set aanwezig was wanneer dat wel van hem werd verwacht.

Stress-syndroom

Zo was de regisseur tijdens Thanksgiving opeens langer dan een week niet aanwezig. Volgens bronnen zou hij in die periode in de VS zijn geweest. Singer zou zelf claimen aan een post-traumatisch stress-syndroom te lijden.

Nadat meerdere cast- en crewleden over het gedrag van Singer hadden geklaagd, besloot Fox op 1 december om de opnames in Londen te staken. Toen werd gemeld dat het kwam door “persoonlijke gezondheidsredenen” van Singer. Het is de verwachting dat 20th Century Fox binnen een paar dagen een nieuwe regisseur aankondigt. De film moet op 25 december 2018 gaan draaien.

Lees verder