Opnames Queen-film Bohemian Rhapsody liggen stil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Queen-film Bohemian Rhapsody liggen stil

Opnames Queen-film Bohemian Rhapsody liggen stil

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor Queen-fans! De opnames van de biopic Bohemian Rhapsody, met Rami Malek als Freddie Mercury, liggen enige tijd stil. Regisseur Bryan Singer heeft te maken met gezondheidsproblemen, waardoor het filmen gestopt is.

Volgens de BBC heeft Bryan Singer zich na vorig weekend afgemeld, wegens ziekte. Zowel de regisseur als een familielid schijnen gezondheidsproblemen te hebben. Filmmaatschappij 20th Century Fox vertrouwt erop dat Singer ‘na de feestdagen weer beschikbaar is om te werken aan Bohemian Rhapsody'.

Het is onduidelijk of Singers gezondheidsklachten ernstig zijn, of dat het gewoon goedkoper is om de productie meteen tot 2018 stil te leggen, in plaats van een ‘pauzeweek’ in te lassen.

Boze tongen zetten vraagtekens bij Singers afwezigheid. Volgens The Hollywood Reporter is de crew ontevreden over de regisseur. Er gaan geruchten dat het niet de eerste keer is dat Singer een tijd afwezig is. Naar verluidt hebben andere medewerkers in zijn afwezigheid al scènes geregisseerd, en overweegt Fox Singer te vervangen. 

Bohemian Rhapsody

In Bohemian Rhapsody vertolkt Rami Malek (Mr. Robot, The Pacific) de flamboyante zanger Freddie Mercury.  Gwilym Lee (The Tourist) speelt gitarist Brian May, Ben Hardy (X-Men: Apocalypse) is drummer Roger Taylor en Joe Mazello (The Pacific) is te zien als bassist John Deacon.

De film volgt de carrière van Queen vanaf het prille begin, tot aan het optreden op Live Aid in 1985. Na een dip in de populariteit stond de band na dit legendarische concert in één klap weer op de kaart. 

Bryan Singer regisseerde eerder o.a. Superman Returns, The Usual Suspects en meerdere X-Men-films. Volgens 20th Century Fox komt de releasedatum van Bohemian Rhapsody, in december 2018, niet in gevaar.

Lees verder