• Nieuws

Beelden van de set van Queen-film Bohemian Rhapsody

Beelden van de set van Queen-film Bohemian Rhapsody

Een Italiaanse Queen-fan was aanwezig bij de opnames van de film Bohemian Rhapsody en filmde een stukje van de concertscène tijdens Live Aid. De eerste beelden van ‘Queen’ in actie!

Queen

Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van de legendarische Engelse rockband Queen. De opkomst in de jaren 70, de hoogtijdagen en het verval in de jaren 80. Na het legendarische optreden van Queen op Live Aid, steeg de band weer tot grote hoogte.

*Update*

Iemand was toch niet zo blij dat de beelden online kwamen, en video is van alle kanalen verwijderd. Op deze tweet zie je ze alsnog, met het échte Queen ernaast!
Bericht wordt geladen...

De flamboyante frontman Freddie Mercury wordt vertolkt door Rami Malek. Gwilym Lee (The Tourist) speelt gitarist Brian May, en Ben Hardy (X-Men: Apocalypse) drummer Roger Taylor. Joe Mazello (The Pacific) neemt de rol op zich van de introverte bassist John Deacon.

Gaaf om te zien dat deze ‘Live Aid’ gewoon ergens middenin een weiland is opgebouwd. In het echt vond het concert plaats in Wembley Stadium. Als het goed is wordt Live Aid één van de hoogtepunten van Bohemian Rhapsody, maar daar is nu nog een beetje fantasie voor nodig.

Bohemian Rhapsody is in december 2018 te zien in de bioscoop.