Eerste beeld van Rami Malek als Freddie Mercury

Eerste beeld van Rami Malek als Freddie Mercury

De eerste foto van Rami Malek in de rol van Queen-frontman Freddie Mercury is opgedoken. Om te zeggen dat hij goed lijkt is een understatement!

Toen vorig jaar bekend werd dat Rami Malek (Mr. Robot, The Pacific) zanger Freddie Mercury zou spelen in de film Bohemian Rhapsody, was men een beetje sceptisch. Was Malek, met z’n babyface, geschikt voor de rol van de flamboyante Queen-frontman?

Uit de eerste foto van Bohemian Rhapsody blijkt van wel. Sterker nog: Rami Malek lijkt als twee druppels water!

Queen

Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van Queen, van het begin in de jaren 70 tot aan het wereldberoemde Live Aid-optreden in 1985. De rockband zat in die tijd wat in het slop, maar stond na dit concert, volgens velen het beste aller tijden, in één klap weer op de kaart.

Eerder liet Malek weten zelf ook te zingen in Bohemian Rhapsody. Zijn stem zal worden gemixt met vocalen van Mercury, en die van een professionele ‘soundalike’.

Bohemian Rhapsody wordt geregisseerd door Bryan Singer (De X-Men-reeks). De rest van Queen wordt gespeeld door Joe Mazello (The Social Network, The Pacific), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse) en Gwilym Lee (The Tourist).

De Queen-film moet ergens rond Kerst 2018 in première gaan.