I Can See Your Voice

Veronica Superguide logo
I Can See Your Voice

Talent gezocht voor I Can See Your Voice Kids!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na het succes van I Can see Your Voice werd het tweede seizoen al snel aangekondigd. Maar er komt nóg meer ICSYV aan: Carlo Boszhard is op zoek naar (non-)talent voor een kids-versie!

Na het megasucces van The Masked Singer kwam RTL snel met de ‘opvolger’: I Can See Your Voice. In deze show probeert een BN’er deelnemers te ontmaskeren die zo vals zingen als een kraai. Als er iemand overblijft die wél een lekkere stem heeft, dan wint de kandidaat geld voor een fan!

De show begon al sterk met een miljoen kijkers, maar elke aflevering kwamen er nieuwe fans bij. Uiteindelijk scoorde de show rond de anderhalf miljoen kijkers, ondanks concurrentie van Ali B, Chateau Meiland en De Slimste Mens.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

I Can See Your Voice Junior

De stap naar een ‘junior’-versie is dus logisch, en Carlo Boszhard nodigt iedereen op Facebook uit om zich in te schrijven! RTL is op zoek naar kids tussen de tien en zestien jaar, die goed kunnen zingen of… juist helemaal niet. Dat is het leuke: bijna iedereen is wel geschikt voor I Can See Your Voice.

Daarnaast lijkt er ook nog steeds plek te zijn voor volwassen zangtalent in het tweede seizoen van I Can See Your Voice. Mocht je zin hebben: hier kun je jezelf inschrijven.

Lees verder