Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Veronica Superguide logo
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Spectaculaire eerste trailer Mission: Impossible 7!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ethan Hunt is terug! Het duurt nog een jaar tot Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One in de bioscoop draait, maar we zetten nú al een kruisje in onze agenda. Tom Cruise zet alles op alles in de nieuwe actiefilm.

Over het verhaal van Mission: Impossible 7 is nog weinig bekend, maar de trailer op zich ziet er al adembenemend. We zien messengevechten op treinen, hysterische motorstunts en het belangrijkste: Tom Cruise die in zijn eentje rent. Iedereen weet dat hoe langer Tom een sprintje trekt, des te beter de film wordt!

Explosief afscheid van Ethan Hunt

Na de trailer moeten we al bijna aan de beademing, en dat heeft ook een reden… Mission: Impossible 7 en 8 vormen één verhaal en daarna is het afgelopen met Tom Cruise als hoofdrolspeler in de reeks. De vermaarde waaghals probeert dus nog even alle adrenaline eruit te persen! Bekende gezichten als Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson en Vanessa Kirby zijn van de partij om Ethan Hunt uit te zwaaien.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One gaat op 13 juli 2023 in première. Mission: Impossible 8 verschijnt in juni 2024. Mocht je absoluut geen jaar kunnen wachten op Tom Cruise, dan gaat deze week óók Top Gun: Maverick in première.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder