Tom Cruise keert terug als Maverick, in een nieuwe Top Gun-film!

Veronica Superguide logo
Tom Cruise keert terug als Maverick, in een nieuwe Top Gun-film!

Trailer: Tom Cruise gaat als een speer, in Top Gun: Maverick

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De eerste trailer van Top Gun: Maverick vliegt als een flits voorbij! Check de eerste beelden van de sequel waarvan niemand wist dat hij ‘m nodig had, maar nu wil hebben ook!

Op Comic-Con, een grote film- en comicconventie in San Diego, werd vandaag ineens een trailer van de Top Gun-sequel vertoond. Riemen vast, want Tom Cruise gaat weer keihard!

Anno 2019 is Maverick nog steeds kapitein bij de marine, terwijl hij normaal gesproken al lang achter een bureau had moeten werken. De meest ervaren, gevaarlijkste piloot kan echter niet zonder de adrenaline en gaat stug door. Tot ergernis van Ed Harris, in een tot nu toe onbekende rol.

De vluchtbeelden van de verschillende straalvliegtuigen zien er fenomenaal uit!

Maverick speelt in Top Gun: Maverick niet meer de jonge heethoofd die hij in het origineel was; die zijn partner Goose (Anthony Edwards) met een roekeloze manoeuvre dodelijk deed verongelukken. De ervaren vlieginstructeur onderwijst nu Goose z’n zoon Bradley (Miles Teller), samen met zijn voormalig concurrent Tom ‘Iceman’ Kazansky (Val Kilmer).

Top Gun: Maverick

Harris daagt Cruise in de trailer uit, door hem te zeggen dat gevechtspiloten overbodig worden, en snel uit zullen sterven. Dit verwijst waarschijnlijk naar eerdere geruchten over Top Gun: Maverick. Daarin werd gezegd dat de film ook draait om de strijd tussen menselijke piloten en op afstand bestuurde drones. Op Comic-Con zei Cruise dat de film ' een liefdesbrief aan het vliegen' is.

Top Gun: Maverick staat gepland voor een première in juni 2020. Hoe snel Maverick ook gaat; we moeten dus sowieso nog even wachten!

Lees verder