Sex Education-actrice pakt hoofdrol in Bridgerton seizoen 2

Door Robin Heerkens
Simone Ashley in Sex Education

Simone Ashley, die je waarschijnlijk wel kent als Olivia uit Netflix-megahit Sex Education, pakt de hoofdrol in die andere grote topper op de streamingdienst: Bridgerton

Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) besluit in het tweede seizoen van dit stomende, sexy kostuumdrama om te gaan trouwen. En Simone Ashley gaat die huwelijkskandidate spelen, zo meldt BuzzE. 

Anders dan de boeken

In de achtdelige boekenreeks van schrijfster Julia Queen is haar personage, Kate Sheffield, wit, maar in de serie krijgt ze de naam Kate Sharma, een verwijzing naar de Indiase achtergrond van de actrice. Dit past dus helemaal in het straatje van Bridgerton, een serie die diversiteit enorm belangrijk vindt.

We hebben een podcast met kijktips!

Wat weten we al over seizoen 2?

Het zou zomaar eens kunnen dat we Simone al eind dit jaar kunnen zien in het tweede seizoen van Bridgerton. Netflix mikt erop om de productie deze lente te laten beginnen, dus mocht het allemaal niet te veel in de soep lopen, wat met de corona-pandemie nog maar even afwachten is, lijkt eind 2021 een aannemelijke releasedate. Lekker! Wil je meer weten over de nieuwe afleveringen? Dit is alles dat we tot nu toe weten over Bridgerton seizoen 2.