Yes: Bridgerton seizoen twee nu al aangekondigd!

Veronica Superguide logo
Yes: Bridgerton seizoen twee nu al aangekondigd!

Yes: Bridgerton seizoen twee nu al aangekondigd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Alle fans van het kostuumdrama Bridgerton kunnen opgelucht ademhalen! Zojuist heeft Netflix namelijk het tweede seizoen al aangekondigd.

"We hoorden net van Lady Whistledown, en het is geen roddel, dat seizoen 2 van Bridgerton eraan komt", schrijft de streamingdienst bij een video die alle harten doet smelten! 

Lord Anthony Bridgerton

Veel is er logischerwijs nog niet bekend over het aankomende tweede seizoen, maar Netflix licht in een unieke brief toch alvast een tipje van de sluier op. "De cast van Bridgerton zal in de lente van 2021 terugkeren naar productie. Deze auteur is op betrouwbare wijze geïnformeerd dat Lord Anthony Bridgerton van plan is het nieuwe seizoen te domineren. Ik zal mijn pen klaar hebben om verslag uit te brengen van al zijn romantische bezigheden." Dat belooft wat!

Enorm succes

Bridgerton is al sinds de verschijning een enorm succes op de streamingdienst. Wat zeggen we? Netflix voorspelde kort na de release dat de reeks binnen 28 dagen al zo'n 63 miljoen huishoudens wereldwijd had bereikt en dat was slechts in de eerste maand. Gelukkig lijkt het einde nog lang niet in zicht. De boekenreeks waar de serie op is gebaseerd heeft namelijk acht delen en regisseur Chris van Dusen heeft de hoop dat hij die alle acht mag verfilmen.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Het verhaal

In Bridgerton gaan de jongeren in de gelijknamige familie op zoek naar geluk in de liefde. In de ‘high society’ is de liefde maar één aspect van een huwelijk: er hangt ook veel politieke macht én geld vanaf. Met vallen en opstaan gaan de Bridgertons op zoek naar een geschikte partner, terwijl de mysterieuze Lady Whistledown het ene na het andere schandaal openbaart in haar nieuwsbrief.

Wanneer het tweede seizoen van Bridgerton te zien is, is helaas nog niet bekend.

Lees verder