Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

Schokkende You-onthulling maakt Joe nóg enger

|
|

Laatste update:

Engnek Joe Golberg (Penn Badgley) uit Netflix-hit You doet ons al twee seizoenen lang sidderen. Toch kan het altijd nóg schokkender. Een oplettende fan ontdekte een creepy detail dat we je niet willen onthouden.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor You seizoen 1 en 2.

In seizoen 2 vond Joe zijn ultieme 'match' toen bleek dat zijn nieuwe liefje Love Quinn (Victoria Pedretti) net zo'n gestoorde psycho killer is. Toch mogen we ook Joe niet onderschatten. Nu blijkt namelijk dat 'ie nog steeds gebruikmaakt van een 'trofee' die hij jatte van Beck. Je weet wel, zijn ex  die hij aan het einde van You seizoen 1 om het leven bracht. WTF, Joe?!

Creepy Joe

Eng he? Creepy Joe strikes again! Stiekem - en dat is eigenlijk vrij verontrustend - kijken we massaal naar deze serie om te zie hoe ver die knappe killer nu weer gaat. Toen hij aan het einde van seizoen 2 zijn pijlen richtte op een nieuw slachtoffer (nee, dat is NIET zijn moeder) brak het zweet ons uit. Wat is hij nú weer van plan? Wanneer stopt deze krankzinnige ellende?

Seizoen 3

Daar gaan we gelukkig gewoon achter komen. Netflix maakte eerder al bekend dat ze een derde You-seizoen hebben besteld! En als ze weer het oude patroon volgen, mogen we die Tweede Kerstdag verwachten. Tot die tijd kunnen we ons in ieder geval vermaken met één soortgelijke show. De loeispannende thriller The Stranger, met een vrouwelijke stalker, staat sinds vorige week op Netflix.

Lees verder