You seizoen 2, fan-theorie ontkend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You seizoen 2, fan-theorie ontkend

Toch niet! You-acteur Penn Badgley ontkent fan-theorie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans wisten het na het bekijken van het tweede seizoen You zeker: de mysterieuze vrouw op het einde moet wel Joe's moeder zijn. Helaas voor die kijkers, Penn Badgley brengt aan die geruchtenstroom nu een einde.

Pas op: spoilers!

"Ze is zeker niet mijn moeder. Dat is wat ik erover ga zeggen", verklaart Penn Badgley in een interview met Bustle. Maar wie is het dan wel? Is het Beck, die tóch niet dood is zoals sommige fans al sinds het einde van seizoen één beweren, haar zus, Love's nanny, de vrouw van dr. Nicky of een nieuwe love interest? Helaas wordt die vraag pas beantwoord in het derde seizoen.

Gerechtigheid voor Joe

Dat Penn Badgley niet zo'n ster is in het bewaren van geheimen, bewees hij al toen hij verklapte dat er een derde seizoen aan zat te komen. Maar in een interview met Entertainment Tonight laat hij nu nog meer los. "Ik denk dat Joe inmiddels iets beters verdient, al hoewel ik niet weet of dat mogelijk is. En wat is het dat Joe nodig heeft? Hij heeft gerechtigheid nodig, maar wat betekent dat? Betekent dat een gevangenisstraf? Betekent dat de dood? Ik weet het niet? De co-creator van You belooft in ieder geval iets groots voor Joe in het derde seizoen. Wij kunnen niet wachten! 

Lees verder