Joe en Love zien we sowieso terug in You, seizoen 3 op Netflix!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe en Love zien we sowieso terug in You, seizoen 3 op Netflix!

Joe! You krijgt officieel een derde seizoen op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De spannende Netflix-thriller You krijgt officieel een derde seizoen! Doe even alsof je verrast bent…

Fans hebben het tweede seizoen van de thrillerserie You waarschijnlijk al helemaal verslonden, en voor hen is er goed nieuws. Netflix heeft bekendgemaakt dat een derde reeks in de maak is! Niet bijzonder verrassend, want You is een enorm succes voor het streamingplatform.

Een paar weken geleden verklapte hoofdrolspeler Penn Badgley eigenlijk al dat een derde seizoen van You zo goed als zeker was. Netflix doet verder niet moeilijk en hing het nieuws vandaag aan de grote klok!

You seizoen 3

Het derde seizoen belooft nu al veel goeds, dankzij het sterke einde van het tweede. 'Creepy Joe' heeft zijn leven gebeterd en woont samen met Love. Het stel is in verwachting, en oh ja: Love blijkt óók een levensgevaarlijke killer. Joe keek in de laatste aflevering verlekkerd naar één of andere buurvrouw en we hopen voor ‘m dat Love hier niet achter komt! Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) keren sowieso terug in seizoen 3, maar voor de rest is de cast nog onbekend.

Het tweede seizoen van You verscheen op Tweede Kerstdag, maar wanneer het derde verschijnt is nog onbekend. Het zou rond de kerstperiode van 2020 kunnen zijn, maar het zou ons ook niet verbazen als het begin 2021 wordt.

Caroline Kepnes, de auteur van de boeken waar You (losjes) op is gebaseerd, werkt momenteel aan een derde én vierde boek in de reeks. Het derde moet ongeveer tegelijkertijd verschijnen met het derde seizoen van de serie. Als ze even doorschrijft staat het vierde seizoen van You waarschijnlijk ook al vast!

Lees verder