You, seizoen twee op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You, seizoen twee op Netflix

Tijd om te bingen! You seizoen 2 staat op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het wachten wordt na maanden eindelijk beloond. Het tweede seizoen You - met creepy Joe (Penn Badgley) - staat sinds donderdagochtend op Netflix. Schuif je kerstbrunch maar snel naar binnen, want het is tijd om te bingewatchen. 

Het tweede seizoen van You belooft weer een hoop spanning en sensatie. Zo wordt die gluiperd van een Joe verliefd op een kok, genaamd Love Quinn. Hij probeert haar - zo sneaky als hij is - in te pakken door haar stappen te volgen, maar trapt zij daar - net als haar voorgangers - in? Eén ding is zeker: zijn teruggekeerde ex Candace zal het hem vast niet makkelijk maken. Bekijk hier nog snel de trailer.

Mysterieuze Candace

Netflix onthulde eerder via social media dat Joe ooit zijn ex Candace levend probeerde te begraven. Ze wist te ontsnappen, maar waarom stond ze dan aan het einde van seizoen één plots weer voor zijn neus? We krijgen hopelijk antwoord op déze en al onze andere vragen in het tweede seizoen van You. Lees snel nog even deze 7 feitjes, voordat je begint met bingewatchen. Veel kijkplezier.

Lees verder