Joe gaat weer op zoek naar 'ware liefde' in You, seizoen 2!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe gaat weer op zoek naar 'ware liefde' in You, seizoen 2!

Joe is back! Check de nieuwste trailer van You, seizoen 2

|
|

Laatste update:

Nog maar héél even geduld en seizoen 2 van You verschijnt op Netflix. Zal de levensgevaarlijke psychopaat Joe zijn leven beteren? Check snel de laatste trailer!

Het eerste seizoen van You eindigde tragisch én spannend! Guinevere Beck overleefde haar ervaring met de psychopathische Joe uiteindelijk niet. Joe’s ex-vriendin Candace, waarvan iedereen dacht dat ze ook vermoord was, bleek verrassend genoeg nog te leven!

In het tweede seizoen ontvlucht Joe New York, als hij ontdekt dat Candace nog een appeltje met haar gestoorde ex te schillen heeft. In LA probeert hij weer een normaal leven op te bouwen, voor zover mogelijk, maar zijn zieke persoonlijkheid zit hem wederom in de weg.

You Seizoen 2

Hij wordt verliefd op een kok, genaamd Love Quinn. Tegen beter weten in zet Joe wéér alles op alles om Love in te palmen. Eventjes lijkt het erop dat Joe zijn streken verleerd is, maar dan heeft Candace hem alwéér achterhaald… De seriemoordenaar is niet van plan om zijn nieuwe relatie op het spel te zetten en vervalt in zijn schokkende oude gedrag.

Joe is back! Check de nieuwste trailer van You, seizoen 2

You werd gemaakt voor de zender Lifetime, maar werd pas een waar fenomeen toen de serie op Netflix terechtkwam. De meedogenloze, manipulatieve Joe (Penn Badgley) werd zelfs een sekssymbool, hoewel hij daar zelf nogal van schrok!

De psychologische thriller werd een megahit en werd al snel door het streamingplatform overgenomen: het tweede seizoen verschijnt op 26 december.

Lees verder