Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

Joe is terug! Netflix deelt eerste beelden YOU seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ultieme engnek Joe Goldberg is terug voor het tweede en ongetwijfeld bloedstollende seizoen van Netflix-serie YOU. Check hier de eerste beelden!

Joe Goldberg (Penn Badgley) gaat je tweede Kerstdag érg spannend maken. De stalker uit YOU keert op 26 december namelijk terug op Netflix voor het tweede seizoen. Nieuw liefje, nieuw slachtoffer, nieuwe locatie; ben jij er klaar voor? 

Waar gaat YOU seizoen 2 over?

De tweede reeks van YOU draait wederom om de gevaarlijke en mysterieuze Joe. Hij laat New York achter zich en verkast naar LA. Ook daar vindt hij een slachtoffer om te stalken en dat is niemand minder dan 'Love', gespeeld door The Haunting of Hill House-actrice Victoria Pedretti. Wordt dit de nieuwe Guinevere Beck? We hopen het niet voor haar! 

Oude liefde

Richting het einde van seizoen 1 maakte Joe's oude liefje Candace (Ambyr Childers) al een paar keer haar opwachting. In seizoen 2 zien we véél meer van deze net zo mysterieuze persoon. Waarom ging het uit met Joe? Hoe is ze er nu aan toe? En... waarom komt ze in hemelsnaam terug?! Argh, zoveel vragen! Netflix maakt het alleen maar vager met onderstaand beeld...

YOU seizoen 2 staat vanaf 26 december op Netflix!

Lees verder