René Le Blanc in Ik Geloof in Mij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René Le Blanc in Ik Geloof in Mij

SBS onthult startdatum Ik Geloof in Mij: Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van Ik Geloof in Mij kan beginnen: de muzikale realityshow maakt volgende week al een comeback bij SBS!

Grote doorbraak

In Ik Geloof in Mij volgen we de volkszangers René Le Blanc, Rutger van Barneveld, Dario, Johan Kettenburg, Wally McKey, Dave van Well en Gio op en buiten het podium. Naast hun liefde voor Nederlandse levenslied, hebben ze allemaal gemeen dat ze hopen op een grote doorbraak. Maar de weg naar de top is natuurlijk niet zonder obstakels. Het eerste seizoen van Ik Geloof in Mij was een hit en het duurde niet lang voordat een tweede reeks werd aangekondigd.

Ziggo Dome

Vandaag maakte Talpa bekend dat het nieuwe seizoen van Ik Geloof in Mij op 8 maart al van start gaat op SBS6. En zowel de fans als de zangers hebben iets om naar uit te kijken: de muzikale realitysterren werken komend seizoen namelijk toe naar een optreden in de Ziggo Dome. Maar door misverstanden tussen de zangers en de boekers lijkt hun droomconcert verder weg dan ooit…

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Cultheld

In het nieuwe seizoen van Ik Geloof in Mij zullen de ogen vooral gericht zijn op René Le Blanc. De ‘Nederlandse Engelbert Humperdinck’ groeide dankzij zijn deelname aan de realityshow al snel uit tot een regelrechte cultheld. In Jinek haalde hij uit naar de roddelpers en een column van Angela de Jong noemde hij ‘ver beneden peil’. SBS belooft alvast dat we in het nieuwe seizoen van Ik Geloof in Mij zullen zien hoe Le Blanc omgaat met zijn status als Bekende Nederlander.

Lees verder