René le Blanc

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René le Blanc

Yes! Ik Geloof in Mij krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

SBS heeft met het bijzondere realityprogramma Ik geloof in mij goud in handen. De kijkcijfers zijn torenhoog (al trekken we ons daar weinig van aan) en de sterren van de show kunnen amper nog onopgemerkt over straat. Genoeg reden dus voor een tweede seizoen, zo moet de zender gedacht hebben!

De inmiddels veelbesproken zanger René Le Blanc verklapte vanmorgen in de ochtendshow van Wilfred Genee dat hij alweer een tijdje wordt gevolgd door de camera's. Dat is dus goed nieuws voor alle fans! 

Grote verrassing

René Le Blanc verraste dus zowel vriend als vijand van de show met het goede nieuws over het vervolg, maar ook de zanger zelf moest eraan geloven. Wilfred Genee zorgde er met een paar telefoontjes naar de (nu vaak lege) Amsterdamse concertzaal voor dat zijn grootste droom werkelijkheid werd: een optreden in het Ziggo Dome! Samen met de andere zangers Dario, Rutger van Barneveld, Johan Kettenburg, Wally Mckey, Dave van Well en Gio mag hij op 12 december het optreden van leven geven. En dat had hij van tevoren niet aan zien komen.

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Meer informatie volgt

Verdere details over het concert en de aanwezigheid van fans zal later worden onthuld, al weten we nu al dat Angela de Jong daar in ieder geval niet bij zal zijn. Het is voor de zanger wel te hopen dat tegen die tijd zijn eerdere stemproblemen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. 

De voorlopig laatste aflevering van Ik geloof in mij is aanstaande vrijdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder